Чанта за документи от рецилиран полиестер Impact AWARE™

76,00 лв.
Марка/Производител
Продуктов код - SKU bcp730.04
В наличност

Описание

С новата колекция IMPACT можете да помогнете за опазването на околната среда с реални действия. С тази уникална серия с марката IMPACT цели да сложи край на фалшивите екологични послания. С технологията AWARE™ гарантираме автентичността на използваните рециклирани текстилни материали и твърдението ни за влияние върху намаленото използване на вода. В производството на тези продукти се добавят проследяващи частици AWARE™ към рециклираните влакна (уникален отпечатък).

Елегантната професионална и организирана, чантата за лаптоп Impact 15,6" е направена за съвременния професионалист с поглед към стойността и околната среда. Отличава се с класически дизайн с предни акцентни шевове, множество джобове за съхранение, две горни дръжки и регулируемо, подвижна каишка за рамо. Външната част и вътрешната подплата се състоят от 100% рециклиран полиестер с AWARE™ следа Без PVC. Икономията на въздействието се основава на надеждни LCA данни от Textile Exchange.


Размер - 28 x 6 x 39,5 см
Обем -
6,5L

Спестете вода и използвайте оригинални рециклирани тъкани. С фокус върху водата 2% от приходите от всеки продаден продукт на Impact ще бъдат дарени на Water.org.