Флаш памет OTG 64GB – 3 in 1 – iTwist

Bee Collection
29,00 лв. 39,00 лв.
Марка/Производител
Bee Collection
В наличност

Описание

С голямо удоволствие ви представяме новата перла в колекцията ни от флаш памети. USB – iTwist е ново поколение флаш памети, които са помислили и за феновете на iPhone ;)
iTwist е метално UBS, 3 в 1, с капацитет 64GB OTG, (Type C, iPhone и USB). Предимството на този модел предлага екстрата да се използва от потребителите на Apple – телефони и компютри. Единственото, което трябва да се направи, когато го вземете е да сканиратe QR- кода на листовката,да свалите приложението и вече можете да го използвате. За да се включи във вашия iPhone, трябва внимателно да отворите USB накрайника, за да остане само накрайника, който се включва директно в телефона ви. Посоката за включване на накрайника в телефона е тази, която вижате гравираният надпис на въртящата се част.

Изключително практичен подарък за всички, които искат бързо да могат да споделят информация. Да архивират своите снимки или да слушат любими сетове.

За използващите Android не се налага да свалят приложението. Телефона или компютъра го регистрира и можете да сваляте или качвате информацията, която ви трябва.

Флаш памет OTG – 3 in 1 – iTwist 64GB работи с всички телефони от новите поколения след 8 серия.


За всички, които искат да разберат повече за OTG моделите и техните възможности предоставяме информация по-долу:

OTG („On-The-Go“, което означава „в движение“) е начин за свързване на USB периферни устройства без компютър. Можете да свържете USB или твърд диск директно на вашия смартфон или таблет, PC също така лесно да се свързва с Card четец, което значително разширява броя на поддържаните типове карти с памет. Можете да свържете клавиатура или мишка (при свързване на мишката, курсорът се появява на екрана), или можете да свържете фотоапарата към принтера, да изпратите директно към вашия принтер снимките от смартфона. Можете също така да свържете джойстика от PS3. Той е подходящ не само за навигация меню, но също така работи добре в някои игри. Разбира се, при условие, че устройството поддържа OTG.


Размер – 6.1 x 1.5 x 0.8 см
Материал – алуминии
Нето тегло – 0.100 кг
Цветове – черно и сребро
Портове - Type C, iPhone и USB