Нефритен ролер за лице Facial Jade

Bee Collection
10,00 лв.
Марка/Производител
Bee Collection
Продуктов код - SKU bc50660

Описание

Твърди се, че нефритът благославя всичко, до което се докосне, като служи на човечеството по целия свят. Нефритът е камъкът на спокойствието в разгара на бурята. Действието му балансира нервите и успокоява сърдечния ритъм. Той има силни детоксикиращи свойства, като същевременно подпомага на клетките да регенерират и се възстановяват. Емоционално изчиства от негативни мисли и тревожност.

Представяме ви ролер за масаж на лице, изработен от нефрит от 100% естествен произход. Подходящ е за домашни процедури за разкрасяване. Този ефективен масажор за лице може да насърчи кръвообращението, да намали подпухналостта и бръчките. Да намали фините линии и тъмните кръгове под очите.

 
Готови ли сте за СПА процедури в домашни условия?
Стартирайте от брадичката и превъртете хоризонтално към линията на косата. Продължете това движение през останалата част от лицето и областта на шията с подходящите за целта крем или серум.

В областта на очите го използвайте с любим крем или овлажнител.

За финал – СПА процедурите може да завършите, като поставете масажора във фризера, за да го използвате студен и да стегнете порите.

 

Масажирането на лицето с Facial Jade само спомага пречистването на кожата от токсините в дълбочина. По този начин правите лимфен дренаж, освобождавате се от стреса. И лицето ви има отпочина и освежен вид.
Ползите от използването на ролер за лице е, че той насърчава кръвообращението и носи приток на кръв и кислород на повърхността на кожата, като по този начин я лекува.

Ако търсите подарък, който да носи удовлетворение? С избора на нефритния ролер за лице Facial Jade няма да сгрешите.

 

Размер – 5.5 X 10.5 см
Материал - Нефрит / Метал
Нето тегло – 0.0 60 кг