Мека ежедневна раница Daypack XD Design

xd design
206,00 лв.
Марка/Производител
xd design
Продуктов код - SKU bcP705.985

Описание

Новата ежедневна раница на XD Design е идеалният спътник за всеки. Изработена от висококачествени материали, включително 1200D RPET плат и текстуриран PU материал, те съчетават издръжливост със стил. С акцент върху сигурността, тази раница разполага с емблематичен дизайн, който е подсигурен и с капак против кражба. С ново поколение Fidlock затваряне и ципове с въртящо се заключване. Специалният 16-инчов джоб за лаптоп осигурява техническа защита, за вашият лаптоп. Разполагате и със защитен джоб с RFID, който предлага допълнителна сигурност за вашите карти и лична информация.

Останете организирани с интелигентния интериор за по-лесна организация на вещите ви и се насладете на бърз достъп. Чудесно предложение за всички млади хора, които обичат комфорта и удобството. За студенти и ученици, които имат нужда от модерно виждане и разбиране на нуждите им. Раницата може лесно да се пренася и на бординг куфари.

Опакована е в картонена кутия.

Раницата е изработена от плат R-pet с маркер AWARE™. С AWARE™, използването на истински рециклиран плат е гарантирано. 28% рециклирано съдържание.

 

Размери - 41,5 x 14 x 32 см

Нето тегло – 1000 гр
Материали - Рециклиран полиетилен терефталат/ Полиуретан

Обем – 15 Л
Марка - XD Design