Луксозна козметична чанта за път Carmelina Guy Laroche Blue

Guy Laroche
60,00 лв.
Марка/Производител
Guy Laroche
Продуктов код - SKU bcCL3130Blue
В наличност

Описание

Представяме ви поредното страхотно предложение на маркаtа Guy Laroche.

Луксозна козметична чанта за път. Подходяща за нуждите на всяка взискателна дама. Чантата предлага възможности за организация на вашата козметика. Като се отвори основния цип имате отстрани малки отделения, които служат за мини органайзери.

Вътрешно отделение с цип, което ви улеснява да приберете всичко, което е с по-малък размер. Така вашите фон дю тен, пудра, четки за пудра, коректори и хайлайтъри са удобно подредени и на едно място. Винаги ще можете да носите със себе си по още няколко нюанса от любимите червила и гланцове за устни. Ще можете да намерите и място за парфюмите без които не можете. Изработен от PVC еко кожа със зърнест шегрен. Предлага се в три прекрасни цвята – синьо, сиво и жълто. За да бъде завършена елегантната ѝ визия е допълнена с цип в съответния цвят и златист накрайник. НА лицевата страна е поставено логото на бранда Guy Laroche.
Чанта за път Carmelina е компактна и в същото време е достатъчно голяма, за да побере всички ваши необходими продукти. Идея за подарък за любимата жена, приятелка, гажде или колежка.

Изберете подаръкът, който ще остави трайна следа и ще носи удоволствие.

 

Предлагат се в подаръчна кутия, така имате оригинален и опакован подарък, готов за поднасяне.

 

Размер – 23.5 х 10 х в 11 см
Материал - PVC еко кожа
Нето тегло – 0.340 кг