Луксозен часовник ICE Watch - ICE boliday-Black gold

ICE WATCH
255,00 лв.
Марка/Производител
ICE WATCH
Продуктов код - SKU bcIBO22865
Възможна е предварителна заявка

Описание

Новата екстравагантна колекция дамски часовници на марката ICE Watch е вече тук. По-атрактивна и впечатляваща  от всички модели до момента. “Времето” никога няма да има същото значение от появата на Ice-Watch на пазара за часовници. Модели часовници, които обединяват различните поколения. Те са цветни, фокусирани върху модните тенденции, но в същото време с достъпни цени. Те са часовниците, чиято концепция води до “пристрастяване”.

Колекцията ICE boliday са стилни и подходящи за всеки повод. Лесно можете да го съчетаете с вашата бизнес визия, така и за ежедневно носене. Ако искате преди всичко дизайн, който може да се разпознае с един поглед, то часовниците ICE boliday са точно за вас. Потопете се в свежестта с дамските часовници ICE boliday. Символ на чистотата и свежест, добавяйки нотка на спокойствие към вашия стил. Елегантен и успокояващ, този часовник е перфектен символ на свобода.

Предлага се в три вълнуващи цвята - червено, черно и нежно бежово. Корпусът е от неръждаема стомана, а каишките са от силикон. Водоустойчив 5 ATM.

 

Часовниците се доставят с предварителна заявка!

 

Размери - диаметър 34.5 мм
Материали -Неръждаема стомана, Силикон
Водоустойчив - 5 ATM
Нето тегло – 0.039 кг
Марка - ICE Watch