Восъчни кърпи комплект от две части

19,00 лв.
Марка/Производител
Продуктов код - SKU bc16530
В наличност

Описание



Комплект от 2 бр. восъчни кърпи за свежо съхранение на плодове, зеленчуци, ядки, сандвичи и др. Кърпите са с оптимални размери, за да задоволят нуждите на всяко домакинство:

    • 1 бр. с размер 25 x 28 см - подходящи за съхранение на отрязани плодове и зеленчуци, ядки, както и вместо капак на малки купи;

    • 1 бр. с размер 33 x 36 см - подходяща за съхранение на по-обемни плодове (напр. половин пъпеш), както и вместо капак на тенджери и големи купи за салата;


Нашите восъчни кърпи за свежо съхранение са направени от 100% памук, обработен с комбинация от пчелен восък, масло от жожоба и борова смола. По този начин кърпите са пластични и меки, имат антибактериални свойства и са покрити със специфичен "лепкав" филм, който им позволява лесно да променят формата си според конкретните ви нужди. За да ги използвате, просто ги увийте около желания обект и пристиснете леко с пръсти – топлината на кожата ви ще отпусне материята и тя ще заеме необходимата форма. След употреба изплакнете с хладка/студена вода.

Восъчните кърпи (wax wraps) са естествена алтернатива на кухненското фолио. Можете да ги използвате за плодове, зеленчуци, ядки, сандвичи, както и за покриване на пълни съдове (напр. купа със салата). По този начин ще запазите увитата храна свежа за по-дълго време.

Можете да използвате восъчните кърпи ефективно межу 6 месеца и 1 година, след което да ги рециклирате или да удължите живота им, като ги обработите според рецептата, която ще получите заедно с поръчката си.

Внимание: Восъчните кърпи не са подходящи за съхранение на месо и месни продукти