Бутилка за вода от TRITAN™ Neon Pink 580 мл

Bee Collection
15,00 лв.
Марка/Производител
Bee Collection
Продуктов код - SKU bcHTR01-RO

Описание

Неоновата бутилка за вода е стилно и функционално решение за тези, които са в движение.
Бутилката Neon е изработена от издръжлив материал TRITAN™, устойчив на повреди, а непропускливата капачка е изработена от комбинация от пластмаса и ABS, осигуряваща дълготрайност. Иновативният дизайн включва удобен механизъм за отваряне с едно кликване за бърз и лесен достъп до вашата напитка.

Когато не използвате бутилката, можете да заключите капачката, за да предотвратите разливане на съдържанието. Широкият отвор ви позволява да поставите кубчета лед вътре. 

За по-удобно пренасяне бутилката има текстилна дръжка. Може да се мие в съдомиялна машина.
Вместимост: 580мл Продуктът е сертифициран за контакт с храни и не съдържа BPA. TRITAN™ е синтетичен полимер, получил признание със своите уникални свойства. Това е съполимер, който съчетава издръжливост с устойчивост на високи температури и химикали. Поради това е отличен материал за производство на кухненски съдове, бутилки и детски аксесоари.

Какво отличава TRITAN™ в сравнение с други материали?

Преди всичко: Химическа устойчивост: Този материал не реагира с повечето химикали, което го прави безопасен за контакт с храни и напитки. Без BPA: BPA или бисфенол А е химично съединение, което може да има отрицателни ефекти върху здравето. TRITAN™ не съдържа BPA, което го прави безопасен избор. Издръжливост и устойчивост: Този материал е много устойчив на повреди, осигурявайки дълъг живот на предметите, направени от него. Защита на околната среда: неговата непропускливост за химикали и липсата на BPA го правят идеален избор за тези, които дават приоритет на здравето и опазването на околната среда. Подходящ за съдомиялна машина: TRITAN™ е устойчив на високи температури, което позволява безопасното миене в съдомиялна машина без риск от деформация или повреда.

Иновация: Това е материал на бъдещето, който набира популярност сред производителите и потребителите.

Идея за подарък за активните хора, за спорт, за разходка, за училище и дори за употреба в офиса.
Изполвайки в бутилката за вода Neon, ще внесете цветно настроение и свежест в ежедневието си.
Хидратирайте тялото си редовно и се наслаждавайте на живота с усмивка :)

Бутилката е опакована в бяла подаръчна кутия.


Размер - 7,23x21,1 см
Вместимост - 580 мл
Материал -TRITAN™
Нето тегло - 0.300 кг